fbpx

Domača paradižnikova omaka – šalša San Marzano 4 kos

22.0055.00

Cena na kos = 5,50€
Paradižnikova šalša iz pelatov San Marzano pridelanih na naraven način v slovenski Istri. Pripravljena je brez dodanih konzervansov. Je značilno sladkega okusa, s kančkom kislosti. Šalša se odlično poda testeninam, pici in kot dodatek drugim jedem.

SESTAVA:
97,2 % pelatov San Marzano
2,8% (sladkor, jodirana sol, bazilika, istrski česen, istrsko olivno olje)
Suha snov min. 12,5%
Neto količina: 680 g

1 paket vsebuje pakiranje 4-ih kosov po 680g.
 ➤ AKCIJA 10 kosov + 2 kosa BREZPLAČNO! 

Brezplačna dostava nad 80,00€

Možnost plačila po povzetju!

Ste že poskusili našo domačo šalšo?

Zemlja, kjer gojimo pelate San Marzano se nahaja v slovenski Istri v dolini reke Dragonje. Njiva je bila ročno obdelana in pripravljena brez umetnih gnojil. Med sadike je nameščen namakalni sistem. Oskrbuje jih neokrnjena in čista voda iz reke Dragonje bogata z naravnimi minerali, saj je edina slovenska reka, ki ne teče skozi naselja. Plodovi so zato veliki in zdravi. Obrali smo jih ročno, pri čemer je bil vsak plod skrbno pregledan. Pred predelavo so bili dodatno pregledani, oprani ter pripravljeni za predelavo v domačo paradižnikovo omako, ”šalšo”.

Kupil sem šalšo Istrijanko in sem res bil presenečen glede na to, kar se prodaja v trgovinah. To je to priporočam nakup!

Jan Berbiš

Odlična šalša, od zdej naprej lahko ponudim res domače testenine s škampi in z domačo šalšo vsem, ki me obiščejo. Res je okusna in se čuti, da je domača, še samo na kruhu jo lahko ješ.

Sandi Koren

Delam kot kuhar že 15 let in vam povem, da res je težko dobit domačo šalšo na hitro. Jaz vedno sem jo sam delal iz kupljenega paradajza. Ma zdej samo pri Istrijankotu naročam. Bravo res pohvale za idejo.

Niki Manitel

To morate poskusiti!

Teža3.6 kg
Pakiranje

4 kosi, 8 kosov, 10 kosov + 2 kosa brezplačno